dinsdag 8 november 2005

Feestdweil

fleurige dweilDat weten ze niet bij het Kruidvat, dat die leuke elastiekjes uit de haarfrutselafdeling zo handig zijn om aan je breinaalden te hangen, zodat je zonder alleen maar te zitten tellen toch je kabels, overhalingen, minderingen en andere ingrepen op de juiste plaats zet!
Bij dit kostuum is versiering overbodig, maar je ziet dat het er best leuk bij zou staan. Een dweil met kleurige ringen, artistiek hoor. Je zou er bijna huisvrouw van worden.

5 opmerkingen:

Marcella zei

Hoi! Ik dacht dat ik de enige " nerd" was die die stiekjes daar voor gebruikte!Ideaal en veel handiger dan andere markers...alleen willen ze soms wel eens onder een steek doorwurmen en zo een ander plekje kiezen. Succes met je breiwerk! Marcella

Berthi zei

Het heeft wel wat al die kleurtjes. Misschien toch maar laten zitten?

astridpersons zei

hardstikke mooi: niks meer aan doen!

José zei

Dames, dames! Het MOET juist een dweil worden. Nee, het is al een dweilachtig ding, zonder kleurtjes. Vestje is af, gelukkig ging poes er heeel voorzichtig op liggen, want met al die ouwewijvensteken...

Harvest Moon zei

Ik vind hem er echt leuk uitzien! En goed idee, die stiekjes! Ik stond er al mee in mijn handen laatst, maar wist niet wat ik er eens mee zou doen.