dinsdag 4 april 2006

Sosjaal & maf

nieuwe toepassing Alweer een goed idee, deze keer wel over voetballen, maar omdat het ook met breien te maken heeft toch toepasselijk om te vermelden: het sosjaal-breien. Ik heb nog een bolletje oranje over van de wavy sjaal, dus misschien doe ik wel mee ;-)

8 opmerkingen:

Berthi zei

Weer een leuk initiatief....Ik kreeg dit bericht in mijn mailbox.

Patti zei

Love the wavy scarf. Where did you get the pattern? I played the film twice. My German was not enough to understand the meaning....

José zei

The wavy scarf is a knitty pattern (www.knitty.com, see archives).
The 'film' is not in German ;-)
It is a Dutch initiative with a smile, trying to involve elderly people with the soccer-crazyness of this year. Knitting an orange scarf, long enough to reach Berlin, and knitting together with younger people, should be the way to accomplish this.

yvonnep zei

Heb potverdorie geen oranje wol...maarre, hoe gaan ze er dan één sjaal van breien (sorry, ik ben blond, ik snap dit soort dingen nooit)?
P.s. ik sta erop, maar wist van niets...:-)

José zei

@yvonnep:
Ha, hallo 'moeder van de natie'!
Ik had al gezien dat ze je gevonden hadden, maar ze hebben je blijkbaar niet helemaal voorgelicht. Het wordt volgens mij niet letterlijk één sjaal, het gaat om het nationale gebaar, zeg maar. Je kunt je vraag trouwens stellen door via de site naar het sosjaal-team te mailen, het zijn echte mensen en je krijgt antwoord, heb ik ondervonden. (Verbazend, ben ik al zo aan robots gewend, dat ik blij verrast was door persoonlijk antwoord?)

yvonnep zei

Weet je wat, ik ga kijken of ik oranje wol kan vinden...jeetje, ik als moeder van de natie...wie had dat nou ooit bedacht?

yvonnep zei

Nou ik heb ze gemaild...lijkt me leuk om er een SnB ding van te maken. Heb op het forum zoiets aangezwengeld. De sosjaal en SnB werken elkaar in aandacht omhoog...

yvonnep zei

p.s. forum van SnB