dinsdag 24 juli 2007

Weg ermee

sok bijna uitgetrokkenopgeruimd staat netjes


Hij stond me niet aan: te grijs, te donker, te vlekkerig, als een camouflagesok voor een depressieve kleurenblinde. Dus weg ermee! Uitgetrokken, opgewonden, klaar voor een andere bestemming. En ik ben klaar voor een leuker sokproject.


I did not like this sock at all, so now the yarn is waiting for a next destination, and I am ready to think up a new sock project.

4 opmerkingen:

Serena zei

Je laat me hier schateren van het lachen achter het beeldscherm.... wat een bewoordingen voor dit deprimerende breisel. Ik snap het volkomen dat je het hebt uitgehaald ;-) Wellicht is het garen geschikt voor een Binsenkörbchen, in combinatie met een lekker vrolijk kleurtje? Dit modelletje heb ik gereserveerd staan voor noodgeval om saaie wol toch wat op te leuken.

Tijm zei

Wat kun je leuk schrijven !! Ook ik moest er erg om lachen en snap het volkomen. Dapper om al dat werk zo uit te halen!!!
Hoe is het met jou Mystery stole 3??
Ik geniet nu echt van het breien er van. Echt een sjaal 'niet mijn stijl' maar zo leuk om te doen! EN ook te weten dat bijna 7000 breiers dit nu ook zitten te doen.

yvonnep zei

Goed zo, meid. Dit is niet om aan te zien! Minstens wat kleur erbij. Maak er anders een monkey sock van. Die fleurt alles op.

E-mile zei

hahaha.. Nou, op je blog hebben we er in ieder geval nog lol mee... Jammer van het werk, maar ja: het alternatief was een tweede sok maken; kan me voorstellen dat je dat teveel van het 'goede' was.

Maar ze hadden wel leuk onder een camouflagebroek gekund; die zijn er ook ik grijs/wit kan ik je vertellen.... Ach, je bedenkt er vast nog wel iets leuks voor.

Hoe is het met de (ik wil zeggen MP3, maar dat was het niet) MS3? Benieuwd hoe die aan het worden is....