zondag 12 juni 2011

ww kipday 2011: Den Bosch

kip8918Gisteren was het weer 'World Wide Knitting In Public Day', dus op heel wat plaatsen - over de hele wereld - werd weer in het openbaar gebreid. Dat is natuurlijk geweldig om samen met andere zotten te doen, dus via internet (hahaha, hoezo word je eenzaam van internet?) werd geregeld en afgesproken om met een groepje in Den Bosch bij elkaar te komen, om te breien en een ijsje te eten. Het groepje werd langzaamaan een groep, het ijsje moet een andere keer, maar Bossche bollen en een lunch en veel kopjes thee waren er wel, en de rondvaartbotenschippers van de andere boten waren allemaal jaloers op Jan, die onze boot over de Binnendieze stuurde, veel interessants over Den Bosch vertelde en zei dat hij ons 'gebreide vrouwen' zijn hele leven niet zou vergeten. En de zon scheen, het regende alleen even toen we net binnen zaten voor de lunch, en we hebben geweldig veel plezier gehad. En ook nog een beetje gebreid, natuurlijk, ook in de boot, maar eigenlijk hadden we het daar gewoon te druk voor!

WW KIP-day in 's Hertogenbosch, with about 20 women of Ravelry's 'Nederlandse Karma Swap' group, was great fun! 16 of us embarked for a canal ride in a small boat, for knitting, chatting and an interesting story about the city's history. A great day with lots of tea, and calories, and a picture hunt, and a lovely surprise: a goody bag filled with treasures from many yarn shop sponsors! I think we will do this again, next year or maybe even sooner!

2 opmerkingen:

Dominique zei

het ziet er in elk geval heel gezellig uit!

yvonnep zei

geweldig een tochtje over de Binnendieze... een van de hoogtepunten van Den Bosch, maar in zo'n gezelschap natuurlijk helemaal...